donderdag 8 juni 2017

O Coto - Salceda 32 km

Omdat we graag op vrijdag in Santiago wilden aankomen moest er vandaag flink gewandeld worden . Dus wekker om 5 uur en gaan met die banaan . Mama haar rugzak hebben we met de zwaarste spullen volgeladen en deze gaat per transport naar onze volgende slaapplek . Zodat mama vandaag voor t eerst in zeg maar drie en een halve maand bijna geen gewicht op de rug had bij het wandelen (de kleine dagrugzak niet meegerekend ) . Mijn rugzak was dus ook aanzienlijk lichter en dat wandelt toch prettiger . Voor die drie euro kinse neet sukkele zeggen we dan .

Hierdoor arriveren we mooi voor 14u op onze bestemming , de rugzak van mama zien we nog net naar binnen gedragen worden dus die deed er net zo lang over . Salceda zeer mooie propere herberg met een voetenzwembadje en al .
Wie zei er dat pelgrims niet verwend mogen worden . Garcon !!!!!

10 opmerkingen:

  1. Goed gedaan van die rugzak mee te geven !! Laot uch nouw mer get swanjeren ! die laatste dagen van jullie groot avontuur , zodat jullie terug aan de overdaad gewend worden van ons Belgen landje ! En die luxe begint met een voetbadje !! Nu gaat het spannend worden ! De laatste loodjes ! Super gedaan ! Wat ze in Compostella gaan zeggen dat horen en lezen we morgen weer met veel plezier ! Rust en eet maar goed en morgen weer met frisse moed ertegen aan !! Doeeiiii zou Casje zeggen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastische tocht
    Knap gedaan
    Voor morgen goede aankomst in Compostella.
    Daarna nog naar Fisterra.
    En dan Buen regressie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Hoi Marcel en Renilde, jullie geld hebben we gisteren gespendeerd a kaarsen. Meestal zijn de kerken dicht en als ze al open zijn, geen kaarsen of van die elektrische. Als je dan een euro in de offerblok steekt zou je 7 lichtjes te branden zien. Niet dus!!! En de euro zie je Ook niet meer terug 😢. Gisteren dus ineens 20 kaarsen aangestoken. Probeer de foto mee door te sturen. Gr Josée

      Verwijderen
  4. Jéke dan zitten jullie nu in de buurt van de zaak waar alle muren, het plafond en de tafels volgeschreven stonden met boodschappen van pelgrims en zal je morgen de zaak passeren waar wij elk 1 steunkous aangedaan hebben! Ben benieuwd of jullie de man met zijn kunstbeen ook weer gaan zien op het bankje, van hem krijgen jullie ook een stempel! Dan nog langs het vliegveld en het herdenkingsmonument van paus Johannes Paulus.
    Allé nog 28km te gaan, nog veel te zien en dan stappen jullie door de poort op de tonen van prachtige doedelzakmuziek!
    Veel succes schatjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey papa en moeke het is bijna vaderdag moeste julie maar niet naar de zee wandelen want dan kan je zaterdag ruste en dan kon je zondag naar huis komen en julie zijn bijna in compasttela proficiat zoveel gewandeld goed zo ik ben blij dat julie er bijna zijn joepie !! ik mis julie groetjes gitte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hoi papa en moeke,jullie zijn morgen in compostella!
    en dan nog naar fisterra.ik ben blij dat jullie eerder terug komen
    want als ik jullie nog langer moest missen, dan gebeurde er iets met mij.
    (hihihi) en dan moest dat vaderdagscadeau nog langer wachten hè,
    nog even en dan zijn jullie er gelukkig! daaaaag groetjes Sam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jéke
    Alvast bedankt, intenties hebben we zelf ingevuld.
    Een bijzondere intentie hebben we, wil je morgen speciaal aan mijn broer(ke) Yvo denken, je kent de problematiek.
    Vingers kruisen maar een schoonzus zou waarschijnlijk een geschikte donor zijn.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Marcel speciaal voor ivo gaan wij morgen de overige euro s spenderen aan karsen. wij kruisen de vingers voor hem. Wij hopen samen met jullie dat alles goed komt met hem want hij is een crème van een vent. Gr Josée

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goed gedaan jullie twee. Morgen zitten jullie op jullie feitelijke eindbestemming. Maar jullie kunnen er gewoon niet genoeg van krijgen en breien er nog wat 'flut' kilometertjes aan vast. 'Moest het maar zo fijn niet zijn?' Kunnen jullie mekaar strakjes nog wel loslaten? Dikke knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen